YACHTS & SPEEDBOATS

BRENDOVI KOJE ZASTUPAMO

Zastupamo neke od najeminentnijih brendova iz Svijeta brzih plovila, jahti i brzih glisera za teritoriju Crne Gore, Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Pronađi svog ljubimca

Zar Formenti

Brodogradilište Formenti, od svog osnivanja 1979. godine, proizvodi gumenjake prema strogim zanatskim pravilima. Danas se ZAR linija čamaca od strane Formentija prodaje na svim glavnim evropskim tržištima. Rast kompanije i uspjeh njenih proizvoda rezultat su precizne strategije fokusirane na kvalitet umjesto kvantiteta, ulaganja u istraživanje i razvoj, korišćenje najboljih materijala, napredne tehnologije i modernih, dobro organizovanih proizvodnih pogona. Najnaprednija IT tehnologija zajedno s moćnim, sofisticiranim 3D softverom uvedena je tokom 2000. godina. Danas, cijeli opseg prototipova, kalupa, modela u punoj veličini i modela u razmeri proizvodi se pomoću CNC (računarski numerička kontrola) mašina, koje garantuju najveću preciznost.

Discover
Pronađi svog ljubimca

Sterk Yachts

Proizvođač čamaca Milan Sterk, dizajner Carlos Vidal i pomorski arhitekta Saša Vlad pretvaraju vizije u stvarnost sa brendom STERK. Kao tim sa preko 20 godina iskustva u pomorskoj industriji, ekipa zaljubljenika u gradnju čamaca, inženjera i dizajnera čamaca dijeli istu STERK DNA - jednostavno izgraditi najbolje Super-sportske čamce. Odabirom proizvodnog mjesta u Njemačkoj, tim STERK teži minimalnom ekološkom uticaju, vođen filozofijom održivog progresivnog razmišljanja. Kratki lanci snabdijevanja i visoki standardi kvaliteta ključni su za MS Marine GmbH. Zajedno s velikim stručnim znanjem, oni čine osnovu za uspješnu proizvodnju jedinstvenih evropskih Super-sportskih čamaca. STERK je proizvođač čamaca za zaljubljenike koji vole brzinu i udobnost bez kompromisa.

Pronađi svog ljubimca

Grand Boats

Sa više od dvadeset godina iskustva u pomorskom poslovanju, strast s kojom je sve počelo pretvorila se u najviše standarde kvaliteta koje sami postavljaju. Od materijala koje koriste do njihove obrade i završne obrade. Od aspekata stila i dizajna do usklađenosti sa međunarodnim sigurnosnim standardima. Od distribucije čamaca do usluge nakon prodaje. Danas, u Grand Boats spajaju iskusno zanatstvo i lični pristup sa savremenim tehnikama u proizvodnji i modernom strategijom u brodogradnji. Neprestano proširuju svoju paletu proizvoda, poboljšavaju i ažuriraju postojeće modele i inoviraju proizvodnju novim tehnologijama i obimnim istraživanjem i razvojem.

Discover
Pronađi svog ljubimca

MAREX

Misija Marexa je jednostavna – biti najbolji proizvođač porodičnih brodova od 30 do 50 stopa. U Marexu vjerujemo da je dizajn više od estetike. Trebao bi biti i moderan i funkcionalan. Zato smo opsjednuti praktičnošću koja pruža udobniji boravak na brodu. To je ključ za proširenje mogućnosti na vodi i iskorištavanje svih prednosti plovidbe. Postigli smo mnogo, ali ostajemo posvećeni našem cilju: stvoriti brodove koji nude savršeno porodično iskustvo plovidbe u svakom pojedinom detalju.