pLOVILA U DOLASKU

zašto čekati? vežite ih na svom doku

Plovila izložena ispod su upravo u dolasku. Kontaktirajte nas što ranije kako bismo mogli da vam napravimo ponudu kreiranu za Vas i opremimo vas za nadolazeću sezonu sa najagilnijim i najpouzdanijim plovilima koje možete naći na našim tržištima.

Zar Formenti

Zar Imagine 130

IMAGINE 130 je vodeće plovilo flote Zar Formenti, kombinuje jedinstven i inovativan dizajn sa italijanskim kvalitetom gradnje, sintezom emocija u kombinaciji sa ekskluzivnim ZAR trupom, poznatom po svom kvalitetu i izdržljivosti. IMAGINE 130 nudi stil, dizajn, brzinu i udobnost bez presedana. Dizajniran za one koji žele doživjeti dan ili cijeli odmor prožet emocijama ali i ekskluzivnim opuštanjem.

Zar Formenti

Zar 95SL

Nakon uspjeha postignutog u seriji ZAR TENDER, koja je predstavila stilske inovacije i vrhunsku tehnologiju koja je definisala novi koncept tendera, ZAR Formenti je odlučio da obogati seriju ZAR Classic novom Sport Luxury linijom, kojom tržištu predstavlja asortiman pažljivo pripremljenih i opremljenih proizvoda. Kao i za sve ZAR modele, ZAR 95 SL dostupan je u raznim bojama, a posebno u bijeloj, crnoj, svijetlo ili tamno sivoj boji, a jastuci su takođe dostupni u različitim bojama.

Zar Formenti

Zar 79SL

Novi ZAR 79 ide stopama nove Sport Luxury linije. Dizajn je inspirisan vodećim ZAR 85 SL i, kao i svi ZAR-ovi brodovi, izgrađen je uz obraćanje ogromne pažnje na materijale i detalje. Zahvaljujući dokazanom trupu, novi ZAR 79 SL spaja odlične navigacijske karakteristike i unutrašnji prostor modernog dizajna, kako bi stvorio dotjeran i stilizovan brod. Visok kvalitet standardne opreme, poznato svojestvo Sport Luxury Line-a, garantuje kvalitet života na brodu i dodaje mu vrijednost, što je za ZAR oduvijek bilo prioritet. Novi ZAR 79 SL je otjelotvorenje 38 godina iskustva u ZAR-Formenti i izvanredna kombinacija čvrstine, kvaliteta i izdržljivosti, što ga čini odličnom investicijom za slobodno vrijeme kakvo zaslužujete.

Zar Formenti

Zar 65

ZAR 65 je velik, prostran i udoban – pravi admiralski brod! To je najbolje tumačenje filozofije koja je stvorila dinastiju ZAR. Sve je funkcionalno, smisleno i izgrađeno sa preciznim ciljevima. Osam/devet prednjih sjedišta su osmišljena tako da pruže maksimalnu udobnost. Sjedišta su izrađena u skladu sa najboljim ergonomskim modernim studijama i kao u najprestižnijim limuzinama. Stvoren za udobnost i uživanje u navigaciji i životu na otvorenom, ZAR 65 je u stanju da svim svojim performansama kod srećnih vlasnika izazove posebne emocije. ZAR 65 je brz i siguran, lagano se kreće na talasima, lak za upravljanje i okretan i u najtežim uslovima, zbog veoma dubokog i dugog trupa, što djeluje nevjerovatno za RIB od 6.5 metara. ZAR 65 je takođe sjajan izbor ako tražite najviše mjesta za uživanje u suncu i moru. Ima dva ogromna prednja i zadnja ležaja i dovoljno mjesta za lakši život na brodu.

Zar Formenti

Zar 59SL

Novi ZAR 59SL je konačno stigao. Drugoplasirani iz linije Sport Luxury, nova serija, koliko god nepromijenjena, koja spaja sve pobjedničke karakteristike koje su dovele do toga da ZAR bude referentna tačka u svijetu gumenih čamaca. I dalje zadržava odlične kvalitete boravka u njemu, udobnosti, dizajna i posebne kvalitete plovidbe zahvaljujući jedinstvenom ZAR dizajnu trupa. Dizajn ove nove serije, koja ostaje na stazi koju obilježavaju svi izvanredni ZAR-ovi, juri ka zracima svjetlosti, neočekivanim uglovima i seče površine koje stvaraju sklad u paralelnom kretanju linija. ZAR 59 SPORT LUXURY: srednji/veliki čamac za otkrivanje koji pokreće koncept RIB-a sa atraktivnim i inovativnim dizajnom i tehnologijom, vrhunskim karakteristikama, visokom klasom završne obrade i ogromnom količinom pažnje na detalje, kvalitet i konstrukciju. To je ZAR, drugačije ne može biti…

Zar Formenti

Zar 57 Welldeck

ZAR 57 Well-Deck je nastao iz slavnog ZAR 57 Twin, prethodnika svih ZAR modela. Petnaest godina iskustva koncentrisano je u ovom novom modelu koji posjeduje dobro opremljenu palubu sa neobičnim prostorom, funkcionalnošću i upotrebljivošću. Poboljšan brojnim dodacima, kao što su vrlo udobni bočni džepovi i rezervoar za gorivo od 160l ispod palube, priprema za električno sidreno vitlo i trostruko sjedište vozača, ZAR 57 Well-Deck ima novi, vrlo originalni dizajn koji naglašava i prati potisak i dinamičku ravnotežu svakog elementa. Kao da to nije dovoljno, novi 57 ima duži trup visokih performansi u odnosu na svog proslavljenog prethodnika, koji je bio pobjednik mnogih italijanskih trka, upravo zahvaljujući svojim izuzetnim linijama trupa.

Zar Formenti

Zar 53

To je rekordni ZAR: (udobnih 8 prednjih sjedišta, bračni krevet, 8 vrhova za odlaganje robe i niz jedinstvenih kombinacija sjedišta/ležaljka/kreveta/stola. Ovaj čamac je učinio revolucionarnim koncept gumenjaka , na samo 5,35 metara zadržava sve inovacije koje je uveo “ZAR projekat”. Idealno za porodicu koja može uživati u prekrasnim slobodnim danima (i noćima) nautičkog kampovanja; ZAR 53 je odličan za sve namjene. Nosi motore visokog ranga (140 KS) i nudi izvanredne performanse, ili umjerene (70 KS) bez nedostataka za ugodnu plovidbu. Prevozi 10 osoba, ima rezervoar za gorivo kapaciteta oko 130 litara i rezervoar za vodu kapaciteta oko 60 litara ispod palube, bez smanjenja prostora za putnike I skladištenje. Sve je planirano i izgrađeno za maksimalan komfor. Trup je dubok i dugačak kao kod mnogih većih čamaca, nudi mekanu plovidbu na talasima, stabilnu vožnju i agilnost, sve osobine koje su jedinstvene u svojoj kategoriji (i u gorenavedenim). Elegancija linije i praktičan dizajn čine ZAR 53 jedinstvenim gumenim čamcem u cijelom svijetu.

STERK YACHTS

Sterk Yachts

STERK 31 impresionira dizajnom inspirisanim Mediteranom, najsavremenijom tehnologijom i savršenom funkcionalnošću. Od tri modela u ponudi, STERK 31 RC je prvi koji će biti predstavljen. Verzija sa wet-bar-om i verzija sa kabinom uslijedit će 2023. godine. Čamac pokazuje veličanstvenost: supersportska forma trupa, fokusiran kokpit za vožnju, veliki rezervoar za gorivo od 530 l (140 US.Gal), dvije prostrane ležaljke I ekstra veliki T-top samo lotter od brojnih jedinstvenih karakteristika u lotte ćete uživati. Fini detalji poput naše metode spajanja trupa i palube nevidljivim šavom naglašavaju STERK ekskluzivnost I luksuzni inženjering. Sa do 600 HP, drive-by-wire interfejs osigurava jednostavan, precizan prijenos I kontrolu moćnih, sportskih performansi. Proizvedeno u Njemačkoj.

KATALOG PLOVILA U DOLASKU

Royal Marine Yachts. Zar Formenti. Sterk Yachts