PERFEKCIJA DIZAJNA

Sa više od dvadeset godina iskustva u pomorskom poslovanju, strast s kojom je sve počelo pretvorila se u najviše standarde kvaliteta koje sami postavljaju. Od materijala koje koriste do njihove obrade i završne obrade. Od aspekata stila i dizajna do usklađenosti sa međunarodnim sigurnosnim standardima. Od distribucije čamaca do usluge nakon prodaje. Danas, u Grand Boats spajaju iskusno zanatstvo i lični pristup sa savremenim tehnikama u proizvodnji i modernom strategijom u brodogradnji. Neprestano proširuju svoju paletu proizvoda, poboljšavaju i ažuriraju postojeće modele i inoviraju proizvodnju novim tehnologijama i obimnim istraživanjem i razvojem.

Dok dizajneri eksterijera stvaraju funkcionalnu ergonomiju i prepoznatljiv stil, inženjeri dizajna sa tehničkom podrškom proizvodnje osiguravaju strukturu, integritet i izvedbu. Koristeći najnapredniji softver i testirajući plovila na vodi sami, GRAND tim najboljih morskih inženjera i dizajnera dovršava svaki Grand RIB model do savršenstva, provjeravajući ga u praksi.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Efikasno kombinuju veštu ručnu izradu i preciznost mašina. Napredne tehnologije i alati omogućavaju ekstremnu preciznost u sečenju tkanine, manje emisije pri oblikovanju fiberglasa i različite oblike u izgradnji čamaca. U međuvremenu, iskusno osoblje dovršava čamac, obavlja teške detalje, dragoceno završno dotjerivanje i sve to stavlja zajedno, osiguravajući kvalitet i jedinstveni i ekskluzivni dodir svakog Grand RIB-a.

Prije puštanja u prodaju, novi model RIB-a certificiran je po ISO međunarodnim standardima i dolazi u skladu sa CE, UKCA, USSG i EPA zahtjevima. Svi GRAND RIB-ovi prolaze kroz stroge kontrole kvaliteta na svakoj proizvodnoj fazi. Trup, dijelovi od fiberglasa i pribor, naduvni tubusi, metalni dijelovi od nehrđajućeg čelika čak i jastučići, sve se detaljno pregledaju jedan po jedan. Naposletku, kompletan čamac se ponovo pregledava kao cjelina.

Grand Boats

GRAND 600

Glavna osobina koja čini D600 tako posebnim i jedinstvenim je modularnost. Jednostavna i prostrana otvorena paluba omogućava lako preoblikovanje čamca u tri različite modifikacije po uslovima korišćenja — LUX, ACTIVE i DRIVE. Sa istim donjim trupom na svim verzijama, performanse ostaju iste vrhunskog kvaliteta. Isti vizuelno privlačan i praktičan upravljački konzol i paluba obezbeđuju nepromenljivost stila čitavog čamca. Osnovni dizajn i strukturni principi su spremni da pokriju sve vrste vodenih aktivnosti – vožnju s adrenalinskim užitkom, vožnju na dasci, skijanje na vodi, ronjenje, ribolov, zabavu i opuštanje.

GRAND BOATS

GRAND G750L

Golden Line G750 nudi obilje performansi s prostorom i luksuzom, zadržavajući izvanredne kvalitete svojstvene ovoj klasi. Ovaj novi dizajn od 7,5 metara uredno se uklapa između GRAND-ovih vrlo uspješnih G650 i G850 kruzera, dok predstavlja neke uzbudljive nove dizajnerske ideje i opcije. Zasnovan na GRAND-ovom dokazanom dizajnu trupa High Step Deep-V, ovaj RIB ne samo da ispunjava zahtjeve za CE kategoriju B sertifikat, već takođe pruža optimalnu ravnotežu između plovila visokih performansi i raskošno opremljenog savremenog porodičnog broda.

Grand Boats

GRAND 850L

Zbog svoje izuzetne sposobnosti za plovidbu G850 je dobio status CE kategorije B (offshore). To je prvi GRAND brod kojem je dodijeljena ova tražena dizajnerska kategorija. Ovo, u kombinaciji sa ugrađenim rezervoarom za gorivo od 300 litara, znači da se sada mogu planirati duža putovanja bez brige da će ponestati goriva ili neželjene promene vremenskih uslova.