Uspješno završen 44. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u beogradu

Royal Marine Yachts je s ponosom predstavio vrhunska plovila renomiranog svjetskog proizvođača Zar Formenti na 44. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu, od 4. do 8. aprila. Naša posvećenost pružanju vrhunske usluge i predanost klijentima osigurali su nam status generalnog zastupnika i distributera renomiranih svjetskih proizvođača plovila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Naš tim profesionalaca, čije je bogato iskustvo steknuto širom svijeta, ističe se privrženim pristupom svakom klijentu. Njihove želje, potrebe i očekivanja uvijek su na prvom mjestu, te smo uvjereni da ćemo vam pomoći u odabiru idealnog plovila za nadolazeću sezonu.

Na sajmu, posebnu pažnju posjetilaca privukao je model ZAR 95 SL, s dužinom od 9,5 metara, crnom bojom i kompletnom opremom. Ovaj impresivni model nije mogao proći nezapaženo među brojnim atrakcijama sajma. ZAR 95SL posebnim čini najpre crna boja sa naglašenim italijanskim dizajnom i unutrašnjim jastucima i hardtopom i tendom. Tu su i Yamaha motori dva puta po 300 konja sa Helm Masterom, sa džojstikom, autopilotom, position sistemom.

Ostali modeli koji su takođe bili izloženi na beogradskom sajmu uključivali su ZAR 79 SL, ZAR 57 i ZAR 65, dodajući raznovrsnost i širinu asortimana.

Ponosno smo ugostili gospodina Piera Formentija, CEO brodogradilišta Zar Formenti, koji je zajedno s nama predstavio vrhunski kvalitet i inovativnost plovila iz njihove ponude.

Ova izložba predstavljala je izvanrednu priliku za posjetioce da se detaljno upoznaju s našim asortimanom i da iskoriste savjetovanje našeg stručnog tima pri odabiru savršenog plovila za svoje potrebe. Hvala svima koji su posjetili naš štand i pridružili nam se na ovom nezaboravnom događaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *