Royal Marine Yachts na sajmu nautike u Beogradu

Pod sloganom „Kurs može biti samo jedan“, od 4. do 8. aprila na Beogradskom sajmu će se održati 44. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

Od 04. do 08. aprila, Royal Marine Yachts poziva ljubitelje nautike na 44. Međunarodni sajam nautike u Beogradu gdje će predstaviti plovila renomiranih svjetskih proizvođača Zar Formenti, Sterk i GRAND.

Royal Marine Yachts, generalni zastupnik i distributer renomiranih svjetskih proizvođača plovila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, i ove godine posjetiocima beogradskog sajma predstaviće nekoliko plovila i pružiti priliku da se detaljno upoznaju sa raznovrsnim i sve mnogobrojnijim asortimanom koji zastupa.

Naš tim čine profesionalci, koji su svoje iskustvo stekli radom širom svijeta i koji privrženim pristupom svakom klijentu na prvo mjesto stavljaju njegove želje, potrebe i očekivanja. Pomoći ćemo vam u odabiru plovila za nadolazeću sezonu.

 

Modeli koji će biti prikazani na beogradskom sajmu su ZAR 95 SL, ZAR 79 SL, ZAR 57, STERK 31 RC, Grand 650, Grand 500 i Grand 420.

 

 

Nakon uspjeha postignutog u seriji ZAR TENDER, koja je predstavila stilske inovacije i vrhunsku tehnologiju koja je definisala novi koncept tendera, ZAR Formenti je odlučio da obogati seriju ZAR Classic novom Sport Luxury linijom, kojom tržištu predstavlja asortiman pažljivo pripremljenih i opremljenih proizvoda.

Dizajn ZAR SL serije okrenuti je prema zracima svjetlosti, neočekivanim uglovima i presijeca površine koje stvaraju sklad u paralelnoj različitosti linija.

Kao i za sve ZAR modele, ZAR 95 SL dostupan je u raznim bojama, a posebno u bijeloj, crnoj, svijetlo ili tamno sivoj boji, a jastuci su takođe dostupni u različitim bojama.

ZAR 79 ide stopama nove Sport Luxury linije. Dizajn je inspirisan vodećim ZAR 85 SL i, kao i svi ZAR-ovi brodovi, izgrađen je uz obraćanje ogromne pažnje na materijale i detalje.

Zahvaljujući dokazanom trupu, novi ZAR 79 SL spaja odlične navigacijske karakteristike i unutrašnji prostor modernog dizajna, kako bi stvorio dotjeran i stilizovan brod. Visok kvalitet standardne opreme, poznato svojestvo Sport Luxury Line-a, garantuje kvalitet života na brodu i dodaje mu vrijednost, što je za ZAR oduvijek bilo prioritet.

ZAR 79 SL je otjelotvorenje 38 godina iskustva u ZAR-Formenti i izvanredna kombinacija čvrstine, kvaliteta i izdržljivosti, što ga čini odličnom investicijom za slobodno vrijeme kakvo zaslužujete.

 

ZAR 57 Well-Deck je nastao iz slavnog ZAR 57 Twin, prethodnika svih ZAR modela. Petnaest godina iskustva koncentrisano je u ovom novom modelu koji posjeduje dobro opremljenu palubu sa neobičnim prostorom, funkcionalnošću i upotrebljivošću.

Poboljšan brojnim dodacima, kao što su vrlo udobni bočni džepovi i rezervoar za gorivo od 160l ispod palube, priprema za električno sidreno vitlo i trostruko sjedište vozača, ZAR 57 Well-Deck ima novi, vrlo originalni dizajn koji naglašava i prati potisak i dinamičku ravnotežu svakog elementa. Kao da to nije dovoljno, novi 57 ima duži trup visokih performansi u odnosu na svog proslavljenog prethodnika, koji je bio pobjednik mnogih italijanskih trka, upravo zahvaljujući svojim izuzetnim linijama trupa.

Sterk 31 RC je pažljivo dizajniran model čamca, napravljen da pruži besprijekorno i nezaboravno iskustvo transfera za vaše goste. Njegove karakteristike uključuju: 

Prostrana udobnost: Sterk 31 RC nudi dovoljno mjesta za sjedenje i luksuzan interijer, osiguravajući da vaši gosti putuju u stilu i udobnosti.

Efikasnost: Pokreće ga motor visokih performansi, ovaj čamac nudi brze i efikasne transfere, osiguravajući da vaši gosti provode manje vremena u tranzitu, a više uživajući u vašim objektima.

Sigurnost: Sterk 31 RC opremljen je najnovijim sigurnosnim funkcijama koje garantuju mir vašim gostima tokom svakog putovanja.

Prilagođavanje: Sterk 31 RC može biti posebno opremljen tako da odgovara brendu vašeg hotela ili odmarališta, na taj način predstavljajući unapređenje vaše usluge i gostoprimstva.

 

Grand 650 čamac na naduvavanje dužine je 6,5 m/21ft sa motorom do 200KS. Dokazan vremenom i stotinama zadovoljnih kupaca širom svijeta, G650 je srednje veličine RIB sa centralnom konzolom dizajniran s funkcionalnošću na umu. Prostran, efikasan i bogat opcijama poput velikih sunčališta na pramcu i krmi, sistema za slatku vodu i drugih, to je fer model polu-rigidnih čamaca koji je postao Grand najbolji model čamaca za opuštanje i rekreaciju cijele porodice. Očekujte testiranu pouzdanost vremenom i luksuznu udobnost.

GRAND G500 idealan je izbor za sportske aktivnosti poput skijanja na vodi, pecanja, višednevnih izleta ili kratkih popodnevnih odlazaka na neku plažu. Grand Golden Line 500 predstavlja pravi kompromis između prostora i dužine. Sa pet metara dužine, nudi dovoljno prostora za cijelu porodicu, čak i kada je na sidru. Kompaktan i siguran čamac, s dobrim plovnim karakteristikama i elegantnim izgledom, kao i kvalitetnom izradom, su osobine koje će sigurno privući mnoge nove kapetane koji traže brzo i lako rukovanje.

Ovaj model je jedan od najsigurnijih plovila ove dužine. Da bi se postigla velika brzina, napravljen je od laganih materijala, ali s jakom konstrukcijom koja će se lako izboriti čak i sa najzahtjevnijim uslovima.

Grand 420 predstavlja novu generaciju GRAND-a srednje veličine. Baziran je na DART sistemu trupa sa sljedećim ključnim karakteristikama:

— Izuzetna stabilnost uz mekšu vožnju i poboljšane performanse

— Impresivan kokpit sa širim pramčanim dijelom, više sjedišta i prostora za odlaganje

— Izuzetno lagan trup izrađen od ručno rađenog GRP-a visoke gustine

— Konkurentne cijene za veliku vrijednost

Dostupan je sa PVC ili HYPALON tubama za uzgon i u tri verzije: 

• BASE verzija (S420N) — čamac sa 2 drvena sjedišta i vesla

• SPORT verzija (S420NS) — sa novom (CS-03) konzolom za S420N

• DELUXE verzija (S420NL) — sa novom (CL-11) DELUXE upravljačkom konzolom i zadnjim (SD-06) duplim sjedištem sa mekim naslonom i osiguračem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *