Đenova se priprema za spektakularni Međunarodni sajam nautike

Grad jedara se priprema da bude domaćin jednog od najčuvenijih nautičkih događaja godine

Source: sailingclick.com

Đenova, često nazivana „Gradom jedara“, sprema se da postane epicentar globalne pomorske industrije kako bi ugostila visoko iščekivani Međunarodni sajam nautike. Ovaj prestižni događaj, poznat po prikazu najnovijih inovacija u oblasti jahti, jedrilica i pomorske tehnologije, obećava da će biti pravi raj za nautičke entuzijaste iz celog sveta.

Međunarodni sajam nautike u Đenovi, sada u svojoj 63. godini, održaće se od 21. do 26. septembra 2023. godine na istorijskom priobalnom području Fiera di Genova. Sa bogatom pomorskom tradicijom i slikovitom obalom, Đenova predstavlja savršen okvir za ovu okupljanje ljubitelja mora.

Na sajmu će biti predstavljen impresivan niz plovila, između ostalog i najpoznatiji Zar Formenti modeli.

Naš Royal Marine Yachts tim će biti tu da se sastane sa Vama i pomogne Vam da odaberete najbolji model za Vas!

Ne propustite priliku da vidite pomorska čuda koja vas očekuju na Međunarodnom sajmu nautike u Đenovi. Bez obzira da li ste iskusni pomorac, nautički zaljubljenik ili jednostavno tražite nezaboravno iskustvo uz more, ovaj događaj obećava da će biti vrhunac godine.

Za informacije o kartama i najnovijim ažuriranjima, posetite zvaničnu web stranicu Međunarodnog sajma nautike u Đenovi na www.genoaboatshow.com.

Za sva pitanja o Zar Formentijevim modelima i štandu možete kontaktirati naš tim na: office@royalmarineyachts.com ili +38267193893, +38268338323.

Obeležite datum u kalendaru i krenite ka Đenovi na pomorsku avanturu kakvu nećete pronaći nigde!

Source: mby.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *